Thursday, 3 May 2012

kawin???

salam u olls!!selamat pagi jumaat...lama da rase xmencoretkan sesuatu dalam blog usang sy ni...btw...title post pon agak menarik kan??haha...menarik utk saya jela kot...huhu...ble ckp soal kawin...aduuu...sedih kot...sape yg xmo kawen eh???dengan umur sy yg da mencecah 26thn ni agak lewat la baru nk berumah tangga...kan??poor me rite??sape suh pilih calon lg muda??haha...xpela..soal cinta n perasaan ni xde sape blh menduga kehendak YG MAHA ESA...hehe...anggap jela hanya yg muda dr sy je yg terpikat kat sy ni..hahaha...
btw..back to da topic...actually...baru 1 2 3 4hari..i start bt preparation nk kawen ni...bnda sbnarnye blm ditetapkan lagi..saja nk segarkan angin..haha...seriesly,sy xtahu nk start ngan ape dulu..lgpon macam2 dalam kepala ni....antaranya:

1)Masa: Kalo dikirakan dgn plan,mmg spatutnye dalam bulan 8 ni..ade lbih kurang 3bln je lg utk siapkan smuanya...bulan 7 puasa..haha..penat kot nk siapkan time tu~~huhu

2)Duit/Bajet:ni lagi satu masalah gak ni..adoyaiii..ngan keadaan kewangan kami yg masih belum stabil agak membataskan perancangan kami..sy pon baru je start keje..agak kureng stabil la kewangan...tulah..ari tu masa keje xmo simpan duit..skrg mula la menyesal..huhu..silap sy gak..yg agak boros...huhu

hahaa..ni lah ant.2sebab yg membuatkan sy putus angin nak memikirkan ttg nikah kawin ni...sedih u olls...ase sgt2 xnak pk sal smua ni..tp ngan keadaan sekeliling,fmly,sedara...buat sy tersepit..kan best kalo sy ni anak jutawan..at least apa yg sy nak dlm dunia ni boleh dibeli begitu je............huhu...

No comments:

Post a Comment